Interieurplan

Kleur & Stijlvast

Je doet het graag zelf, alleen super vervelend dat het zelf niet lukt. Ook jij verdient een persoonlijke UITGESPROKEN interieur die jou dient en samen gaan we dat doen.

Ik ga jouw stijl, voor 1 ruimte, visueel maken en welke kleuren en materialen bij jouw karakter passen.

Al jouw interieur vragen worden beantwoord in dit interieur plan. Waar welke kleur en welke materialen de nieuwe meubels en eyecathers  van zijn.

“Precies dat kan ik jouw geven: Kleur en Stijlvast. Een houvast voor ECHT goeie aankopen, die je levenslang bij blijven, dat is pas DUURZAAM”

Jouw eigen persoonlijke stijl kennen en omarmen: is niet alleen lief voor jezelf, maar ook eens voor Moeder Aarde.

Jij wilt graag bewust,- en stijlvol leven en wonen met eyecathers waar jij intens blij van word, die ook nog eens een minimale impact hebben op het milieu. Het liefst bestaand of duurzaam design. 

Dit intensief traject van een maand kan ingezet worden voor als je net verhuisd bent, je een eigen zaak gaat openen, je werkruimte een booster wilt geven of als je NU klaar bent om je huidige interieur aan te pakken.

Laat jouw interieur een ervaring zijn op jouw gemoedstemming optimalisseerd en jouw leefbehoefte. Ik ondersteun je daarin en jij realiseert dat met alle houvast die jij geleerd heb in dit traject.

Wat je kan verwachten

1

Dit traject begint met een interieur date. Tijdens deze ontmoeting wil ik jou graag echt leren kennen en de ruimte ervaren waar het om gaat. Hier ontdekken we jouw leefbehoeftes, woonwensen en de daarbij horende kleuren en materialen. 

Bespreken we de ruimte en de huidige meubels: wat naar je hart is word meegenomen in de Stijlboard of krijg een eventuele upcycle advies. En of er nog iets ontbreekt.

2

Soms voel je onrust in huis en ligt dat aan de indeling van je interieur. Het staat niet op zijn plek en het blokkeert de natuurlijke flow. Mocht dat zo zijn dan gaan we gelijk aan de slag tijdens de eerste interieur date met bewust worden waar jij het beste tot rust komt voor je zithoek en waar jij het meest productief aan de eetkamer kan zitten. Na deze intensieve date staat het precies hoe het goed voelt voor jou.

3

Dan is het de beurt aan mij: Na alle informatie, inspiratie, ga ik jou persoonlijke KLEUR en STIJLBOARD maken als visualisatie van jouw droom interieur.

4

De tweede interieur date volgt, na het ontvangen van je persoonlijke stijlboard. Voor deze date neem ik bijpassende kleur, behang en tegel stalen mee. Samen gaan we koppen met spijkers slaan welke kleur of behang waar gaat. 

Ook behandelen we de Bewuste Shop lijst met alle stijl en zoektermen inhoud. Zodat je precies weet wat jij nog nodig voor jouw uitgesproken interieur.

5

Jou stijlvolle jacht op eyecathers begint dan echt. Als extra service wil ik je daarin nog begeleiden door digitaagl contact te houden. Even sparren over je vondsten als dat nodig is. Of ik deel vondst dat super goed aansluit op jouw interieur.

6

De stijlvolle jacht op eyecathers begint dan echt. Dit deel ik via whatts app zo frequent mogelijk om zo min mogelijk mis te grijpen. Natuurlijk verwacht ik reactie, zodra jij ruimte daar voor heb.

7

Van af nu mag jij de tijd nemen om blij te worden van de kleinste details die jouw interieur jouw geeft. Genieten van de positieve booster op jouw gemoedstemming. Een interieur met maximale uitstraling en minimale impact op het milieu.

Interieurplan Kleur&Stijlvast

Investering vanaf €850,- inclusief BTW

Exclusief:

Inclusief:

Merk jij dat jouw interieur geen warm welkom geeft? Of geeft jouw slaapkamer je te weinig rust? Staan jouw “Interieur” problemen of irritaties er niet tussen maar ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laat dan hieronder je gegevens achter en plan een vrijblijvend intakegesprek.

Ik kan jou helpen! Jij moet alleen zelf in beweging komen om  dit contact formulier in te vullen! Dat is de eerste stap. Daarna  zoek ik contact met je voor een vrijblijvend kennismaking gesprek om persoonlijk te horen wat jij graag van jouw interieur wilt.

  Upload een foto of video van de ruimte die extra liefde nodig heeft

   

  © 2022 De Levendige Galerie
  Fotografie: Lotte van Uittert
  hallo@delevendigegalerie.nl
  +31 6 53 98 09 19
  KVK:78585732
  BTW-nummer: NL003350536B27
  Back To Top