Bewust Stylvol

& Realisatie

Jij staat vol in het leven en heb van je passie je werk gemaakt. Wat je doet, vind je leuk. Je maakt niet alleen ruimte voor je sociale behoeftes, ook plan je bewuste momenten in voor jezelf, omdat je van jezelf hou.

Graag trek je jou terug thuis, maar daar is nog de onrust voelbaar. De ruimte is nog NIETSZEGGEND en dat schuurt met je krachtige persoonlijkheid. De ruimte stimuleert je nog op je gemoedsstemming en voldoen nog niet naar je leefbehoeftes.

 

“Geef bewust de jacht uit handen aan een expert met oog voor eyecathers met maximale uitstraling en minimale impact”

Jij wilt graag bewust,- en stijlvol je nietszeggende ruimte invullen met sprekende items, die ook nog eens een minimale impact hebben op het milieu. Het liefst bestaand of duurzaam design. Alleen ben jij je bewust van jouw tijd en ziet het niet zitten om menigde winkels af te streunen en wil ook gewoon steun hebben in het kiezen van de juiste eyecathers en hoe deze samen tot hun recht komen.

 Deze tijdwinnende dienst kan ingezet worden voor als je net verhuisd bent, je een eigen zaak gaat openen, je werkruimte een booster wilt geven of als alleen de zithoek aan vervanging toe is!

Met kers op de taart, kom ik alles met liefde bezorgen en op zijn plaats zetten.

Wat jij ook nodig heb om die onvergetelijke ruimte te ervaren die jouw gemoedstemming optimalisseerd en jouw leefbehoefte koestert. Ik realiseer dat voor je.

Wat je kan verwachten

1

Tijdens de eerste Interieurdate, wil ik jou graag echt leren kennen en de ruimte ervaren waar het om gaat. Hier bespreken we jouw woonwensen en leefbehoeftes en gaan we voelen wat er nog mist.

2

Ook bespreken we tijdens deze Interieurdate jouw pinterest bord met jouw verzamelde inspiratie.

3

Na alle informatie, ga ik jou persoonlijke STIJLBOARD maken als visualisatie van jouw droom interieur.

4

Eventueel is het mogelijk om ook kleur en wand advies te ontvangen.

5

Na het ontvangen van de STIJLBOARD en de shoplijst aan eyecathers, zal ik telefonische contact opzoeken om de vondsten toe te lichten en vragen te beantwoorden.

6

De stijlvolle jacht op eyecathers begint dan echt. Dit deel ik via whatts app zo frequent mogelijk om zo min mogelijk mis te grijpen. Natuurlijk verwacht ik reactie, zodra jij ruimte daar voor heb.

7

Is er ook gekozen voor het kleuradvies, dan mag jij er voorzorgen dat de muren en/of meubels geverfd zijn in de gekozen kleuren.

8

Na alle gecollecteerde eyecathers, kom ik alle vondsten brengen en gaan we aan de slag met het plaatsen.

9

Als neusje op de zalm, neem ik de tijd om alle eyecathers zijn wel verdiende plek in jouw interieur te stijlen. 

10

Van af nu mag jij de tijd nemen om blij te worden van de kleinste details die jouw interieur jouw geeft. Genieten van de positieve booster op jouw gemoedstemming. Een interieur met maximale uitstraling en minimale impact op het milieu.

Bewust Stijlvol

Investering vanaf €1450,- inclusief BTW

Exclusief:

Inclusief:

Ik kan jou helpen! Jij moet alleen zelf in beweging komen om  dit contact formulier in te vullen! Dat is de eerste stap. Daarna  zoek ik contact met je voor een vrijblijvend kennismaking gesprek om persoonlijk te horen wat jij graag van jouw interieur wilt.

  Upload een foto of video van de ruimte die extra liefde nodig heeft

   

  © 2022 De Levendige Galerie
  Fotografie: Lotte van Uittert
  hallo@delevendigegalerie.nl
  +31 6 53 98 09 19
  KVK:78585732
  BTW-nummer: NL003350536B27
  Back To Top