Welkom bij

De Levendige Galerie

Wat super leuk dat je hier bent. Waarschijnlijk ben jij met je interieur bezig en wil je dit op een bewuste en duurzame manier aanpakken. Alleen waar begin je?
“Een huis is gemaakt van stenen, een thuis wordt gemaakt door de mensen die er wonen.” Ook als ze de hulp durven in te schakelen van een styliste.
Om je vertrouwen te geven, vertel ik graag over De Levendige Galerie en waar ik voor sta. Met de galerie wil ik een pionier zijn om de wereld kleurrijker en leefbaarder te maken. Lief zijn voor de wereld begint met lief zijn voor jezelf. Hoe ben je lief voor jezelf? Door je te omringen met kleuren die iets positiefs met je doen. Hoe geven we terug aan moeder aarde? Door bewust te consumeren en tweedehands te kiezen voor je interieur. Bewust leven is daarom een belangrijke factor voor mij als interieur stylist en helemaal als mens. Graag stel ik me voor als: “Ik ben Rachell en niet perfect!”. Ik ben mens, menselijk en daarom levendig. Ik loop tegen lampen aan en niet altijd om te verkopen. Mijn burn-out ervaring heeft gezorgd voor waar ik nu sta in het leven. Een levendig leven vol liefde voor mezelf. En zelfs dan is er nog genoeg over, om te delen en te geven. Mijn ervaring wil ik inzetten om voor jullie een bewust interieur met kleur te creëren.

Een levendig interieur is voor mij een plek met persoonlijkheid, vol karakter en kleur. Graag geef ik je een thuis, waar geleefd mag worden. Ik werk daarom het liefst met een ‘open’ kleurenpallet, dit geeft je de vrijheid om te kopen wat je mooi vind, zonder dat je vast zit aan “regels”. Wel kan ik je leren hoe je de juiste balans kunt vinden en houden. Balans vind je door naar je persoonlijke stijl en behoeftes te kijken. Wat vind ik nou echt mooi en wat doet het product met mij?
Samen richten we jouw huis in met wat jou gelukkig maakt. Een thuis moet je veilige haven zijn van alle prikkels, waar je buiten de deur aan wordt blootgesteld. Laat alle items in huis een positieve emotie bij je oproepen: liefde, warmte, rust of blijheid. Zo ervaar ik een gevoel van geluk bij de kleur okergeel, geeft tomatenrood mij kracht en kom ik tot rust bij aardetinten zoals terracotta. Kleur heeft psychologische krachten en ik kan niet wachten om te ontdekken welke kleuren jouw aanspreken. Zodat ik dit bewust kan toepassen in je “nieuwe” tweedehands interieur.

Liefs

Rachell

© 2022 De Levendige Galerie
Fotografie: Lotte van Uittert
hallo@delevendigegalerie.nl
+31 6 53 98 09 19
KVK:78585732
BTW-nummer: NL003350536B27
Back To Top